mandag 27. august 2012

Se hva jeg har strikket i august!

En kjøkkenklut!
Strikket i Jarbo soft cotton, som jeg synes er veldig god til kluter med ganske fast tvinning.
Mønsteret er selvkomponert og jeg kaller det "ribbestrikk -med- innslag -av- en- variant- av- perlestrikk".De perlestrikk-lignende innslagene har sin forklaring i at vi kjørte på ukjente veier over til Sverige så jeg fulgte mer med på veien enn strikketøyet.
Men gidder jeg å ta det opp igjen når jeg skal ha den sjøl?
Neida, det er ikke godt å si når det blir anledning til å strikke den opp igjen så..

Vi har nå forflyttet oss ned til kjente trakter igjen på Romerike, nærmere bestemt Eidsvoll. Omstillingen er stor, med skolegutt, barnehage, nytt hus og selvfølgelig tvillingene oppi det hele! Mye er nytt og spennende og det går stort sett i ett, med lite fristunder til strikking og blogging.
Men ting faller sakte men sikkert på plass og alle har det bra og ser ut til å trives så langt!

Så får mor bare prøve å døyve strikke-abstinensene med noen raske visitter innom alle de spennende bloggene rundt omkring!

Til neste gang, når det måtte bli, ha det fint folkens!! :-)

1 kommentar:

  1. Hadde åpnet denne posten i et eget vindu så jeg skulle huske å kommentere, men så kræsja pcen og så ble det borte... Men så kom jeg på det likevel :)

    Så morsomt at dere har flyttet sørover! Skjønner godt at det er travelt, men når du har muligheten igjen, er du i hvert fall hjertelig velkommen til strikkekafeen Strikkemaura! (i Maura. Bombe.) Høstmarked på Betel blir det også, hvis du har lyst til å kommme en tur, https://www.facebook.com/events/340573689363615/.

    Lykke til med alt som følger med flytting og småttiser :)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen!