lørdag 3. mars 2012

Jeg innrømmer med en gang at jeg ikke har mye spennende å komme med i dette innlegget, men jeg må få takke for alle koselige gratulasjoner i forhold til tvilling-nyheten! Veldig hyggelig!
Også skjønner jeg at jeg "rystet og sjokkerte" mange da jeg poserte barbeint i snøen, men jeg kan opplyse at det var veldig effektivt i forhold til å få varmen i beina! Jeg var jo kald allerede, men da jeg kom inn igjen (etter 2,3 sek!) tok jeg på ullsokker og ble skikkelig god og varm! Kanskje det er noe med isbading likevel? ;-)

Her om dagen ble det et lite "innimellom" prosjekt etter inspirasjon fra bloggen with 100% love, enkel og grei hals, takk for oppskrift! Min er strikket i div. restegarn, bla. noe regia sokkegarn og lanett, dobbelt da.. Denne putter jeg i gavekassa og krysser av månedens julegave!

I dag har vi pakket et par kofferter, for i morgen skal vi "hjem" på vinterferie! Det blir deilig med en hel uke sørpå med familie og venner som vi ser altfor sjelden for tiden!
Ønsker alle som har vinterferien i vente ei flott uke og til alle de andre; ha ei riktig god uke dere også!

2 kommentarer:

  1. Kos dokke masse her nede på ferie, håper vårværet holder denne uka også :D

    SvarSlett
  2. Så gøy at du har strikket fra oppskriften jeg la ut :) den ble veldig fin i melert garn, det skal jeg legge meg på minnet! :)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen!