torsdag 3. mai 2012

Rom med utsikt..


Dette er utsikten fra rommet mitt på barselhotellet i Tromsø.
Ventetiden fikk et litt annet perspektiv i helga når vannet gikk helt uventet. Vi fikk oss en helikoptertur og satte nok også litt beredskap i sving har jeg skjønt, når de hørte at det var tvillinger på tvers i uke 30 på veg til byen! Ting roet seg heldigvis helt ned, alt ser fint ut, og nå går vi og venter og venter, jo lenger jo bedre selvfølgelig!
Vett og forstand får vi komme tilbake til...

Jeg hadde ikke tid til å pakke strikketøy, ikke tannbørste eller truser heller for den saks skyld...
Men jeg har fått sendt opp det mest nødvendige..!
Siden tidsperspektivet er endret ble jeg litt oppsatt på å strikke noe nyttig til de to små -nå! Sannsynligheten for at de skal ligge i hver sin kuvøse en stund er veldig stor, så da blir det to små tepper i lett og fin Nøstebarn lammeull.
Jeg har tenkt å hekle en kant rundt og kanskje de kan få flerbruksmulighet som et lite tørkle/skjerf senere..


7 kommentarer:

 1. Oi! Krysser fingrer, tær og alt annet for at de holder seg inne litt til og at alt går bra. Det må ha vært en forferdelig opplevelse!
  Masse lykke til!!!

  SvarSlett
 2. Oj da, det må ha vært skremmende. Jeg trodde mine tvillinger skulle komme tidlig (det er jo alltid det man hører om) men de er født 2 dager før termin, etter at jeg ble igangsatt :) Jeg hadde blitt lovet at jeg skulle slippe å gå over tiden med dem...Håper de hoder seg i ro nå da, som du da jo lengere jo bedre! Lykke til videre :)

  SvarSlett
 3. Oi, det var litt av en helg! Håper dere får det fint og rolig en stund til. Har jeg fortalt før at vi har to små tvillingpar i familien? De er to og fire år, og det er virkelig artig i familieselskapene våre. Og det er så rørende å se hvordan de tar seg av hverandre. Ønsker all mulig lykke til! Godt du har strikkingen, ellers kan vel tiden bli lang.

  SvarSlett
 4. Krysser fingrene for at de holder seg i ro enda en stund :) Ro ned, slapp av og lykke til :)

  SvarSlett
 5. Masse lykke til, håper de koser seg i magen litt til :D

  Stor klem fra meg :D

  Og du, det går bra med meg ;)

  SvarSlett
 6. Oj, det ble dramatisk! Håper du må vente lenge - og får strikket masse som er for smått når de kommer :)

  SvarSlett
 7. Hei igjen!
  Takk for kommentar. Det gikk fint å blande garnene, de er like tykke og har samme løpelengde, og de er ganske like å strikke med. Men de kjennes litt forskjellige ut - Mitu er supermykt, Heilo er fint og mykt, mens Rauma 3-tråders er ganske stivt. Har bestemt meg for å være litt mer modig og blande ulike garn litt mer enn før, det kan kanskje gi spennende resultater (eller kanskje ikke...). Ha det bra!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen!