søndag 25. mars 2012

Spesial pakkeservice!

Her er fangsten fra littleknits, etter varm anbefaling fra tesha! Og jeg angrer ikke, har ikke snev av dårlig samvittighet en gang, selv om jeg, som "alle" andre, prøver å slanke lageret mitt.
Alle disse spennende nøstene kostet meg litt over en hundrelapp, og det tok ca en uke så lå de i postkassa!

Det bringebærrøde, "cotton fleece" er 80% bomull og 20% ull og det gleder jeg meg til å finne på noe med, kanskje noe babygreier.. De fleste er fra "brown-sheep" yarns og det lå jo masse på Ravelry, så da er det hjelp å finne til inspirasjonen!
Det beige er allerede på veg til å bli "uglevotter", de skal blogges forskriftsmessig når de er ferdige!

Og disse to nøstene med Crystal Palace, Panda wool var kanskje de mest spennende, 51% bambus, 39% ull og 10% nylon. Dette har jeg bestemt skal bli til lette sommersokker til meg selv, sånne ankelsokker tenkte jeg.. Å, jeg gleder meg! Nå blir nok monsterbuksa til lille niese liggende, ennå jeg kom godt igang mens jeg var i Tromsø forrige uke!


Ellers er det søndagsstemning og harmoni i heimen i dag. Takket være Anne så er vi blitt gjort oppmerksomme på at vi har gått over til sommertid og jeg trenger ikke skifte batteri i klokka likevel! ;-)

Duplo lego og nydelig søskenlek i fri utfoldelse! Oops, det var visst ikke alle som hadde kledd på seg en gang når mor var ute og knipset idyllen!
Barns lek er forøvrig ikke for voksne å forstå fullt ut og den kan inneholde mange artige aspekter, derfor er det søte pannebåndet som tante har strikket en naturlig del av utstyret! :-)
Ha en god søndag!

 

6 kommentarer:

 1. Haha, så søte barn! Minner meg om da mine egne var små. Ikke alltid like lett å forstå alt "utstyret" som må være med i leken, men det MÅ være med! Ofte har de helt logiske forklaringer også. Nyt småbarnstiden, sier jeg bare, det er den beste tiden! God søndag!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med "fangsten"!!! Så kjekt å være til inspirasjon, enten på den ene eller andre måten. Ser at du er godt i gang allerede - kos deg!!!

  SvarSlett
 3. Flott garn og ingen grunn til dårlig samvittighet. Det blir jo flotte og nyttige prosjekter av det. Herlig legostund, påkledning er underordnet, det husker jeg fra mine var små også. :)

  SvarSlett
 4. Hmm, Little knits har jeg fortsatt ikke bestilt fra... :) Flott garn! Brodern og jeg pleide for øvrig å kle på oss dukkeklær når vi lekte - ikke alltid mamma var like fornøyd. Spesielt ikke når vi lekte utendørs i april og der omkring... Skjønner ikke det. Men vi fikk ikke lungebetennelse!

  SvarSlett
 5. Takk for koselig kommentar inne hos meg! :-)

  Garnet så veldig spennende ut! Spesielt det med bambus! :-) Blir gøy å se resultatene!

  Ha en fin dag! :-)

  SvarSlett
 6. Hei! Takk for koselig kommentar på bloggen min:) Så mye spennende garn du har fått tak i! Det er kjekt å prøve ut nye garntyper:) Pannebåndet var veldig søtt med den lille sløyfen!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen!