mandag 20. februar 2012

1+1= mange!


Her har det blitt en liten bloggpause mens vi har fordøyd den store nyheten; tvillinger! Jeg hadde kommet helt uproblematisk til omtrent uke 20 og uten noen mistanke om mer enn èn så overraskelsen var stor! Nå har vi byttet inn den (fine) skoda octaviaen vår med komfort til en Nissan Evalia 7-seter uten like mye komfort..Tvillingvogn + bager er kjøpt brukt på Finn og to vippestoler er det neste på lista. Vi er spente på neste ultralyd; hvis det viser en gutt og ei jente er vi i boks! Da har vi nok klær, siden vi har en av hver fra før. Sjokket har gått over i glede og forventning!

Vi har også hatt besøk av tanter og onkler sørfra og ungene storkoste seg, tur til Polarbadet og masse kos!
Nå er jeg jammen i Tromsø igjen, i skrivende stund. Og jeg som lovte mer strikkerier i forrige innlegg.. Jeg strikker, men jeg er kommet i skade for å starte opp på litt mer enn ett prosjekt siste tiden... ;-)
Kanskje det kommer noen resultater i løpet av uken...??

Jeg kan vise frem blåfjell genseren som tanten hadde med fra bestemor til veslefrøkna. Jeg tror det er blåfjellgarn fra Nille, modellen er kjempefin, men jeg tror bestemoren var litt redd for at den skulle bli guttete...?! Den er nå godjent og tatt i bruk så tusen takk, bestemor!

Ha ei fin uke!

6 kommentarer:

 1. Oj da, det er overraskelsen sin på UL det! Gratulerer så mye! :)

  SvarSlett
 2. Dette blir så gøy! :)

  Nå må du følge med på Ull og Saker sin nye blogg!
  www.ullogsaker.blogspot.com

  Del gjerne med de andre bloggvennene dine! :)

  Klem fra Tanta! :)

  SvarSlett
 3. Så flott nyhet, men jeg skjønner at dere ble litt sjokkert til å begynne med :D

  Ta vare på deg selv, Klem :D

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen!