søndag 8. januar 2012

Årets første prosjekt og bli-kjent innlegg

Nå skal vi se hvordan dette går i praksis, bilder og tekst i skjønn forening. Det blir nok litt prøving og feiiling og fare for noen rare innlegg, men resultetet kan jo bli bedre dataferdigheter..! Første prosjekt ut for meg i år var Goldfish mittens av Amy Christoffers. Jeg så noen fine utgaver både hos Monstermønster og dubedåre, takker herved for inspirasjon, og da var oppskriften å finne gratis på Ravelry. Jeg brukte Heilo fra lageret og pinne nr 3, og de havner tilbake i gavelageret. Jeg har nemlig en ide om å lage en julegave hver måned i år uten at jeg er med på noen along. Da er jo januar i boks hvertfall! ;-)


For et par dager siden begynte jeg på de nydelige Hippocampus vottene, som jeg leeenge har hatt lyst til å strikke. Jeg la opp med Evilla garn på pinne 3, men kan ikke si jeg ble imponert! Garnet var ujevnt og "dødt"  og tenkte at jeg skulle tove dem litt, siden de ble ganske løse, men ettersom jeg strikket ble jeg mer og mer usikker. Jeg vet at når den magefølelsen kommer snikende er løpet kjørt, så det endte med at jeg rakk opp en halv vott! Nå får vi se om de kommer i en annen variant.. (Bildedokumentasjon tenkte jeg på lenge etter votten var rekt opp! NB og erfaring til meg!)
Ha en god søndag!

7 kommentarer:

 1. Op på hesten igen , det skal nok gå :-))

  Fin dag / Vilma

  SvarSlett
 2. Kule votter :) jeg kan ikke strikke votter, noe som egentlig plager meg, så kanskje jeg tør prøve meg snart :) Flink du :)

  SvarSlett
 3. Velkommen til Blogglandia! Håper du får det like artig som jeg her inne :)

  SvarSlett
 4. Hei, så gøy at du har starta blogg du også! Gleder meg til å se alt du lager!

  Er ikke disse vottene morsomme? Ungene mine digger dem, så de er alltid i bruk. Når de ikke henger til tørk... (o:

  Angående passformen på jakka du kommenterte på bloggen min, har svigerinna lovet å gi tilbakemelding. Men iflg bildene på ravelry ser den ut til å sitte nett og pent med fletta over skuldrene. Jeg håper den gjør det på niesa også! (o:

  Ha en fin dag! Og nyt roen med hybellivet. Noen goder må det da være. Hilsen hun som har hele familiens lass av klesvask på agendaen i dag... (o:

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min :) Flotte votter disse her, og velkommen til denne bloggeverdenen! Her er det mye spennende :)

  SvarSlett
 6. Disse vottene er så fine! Jeg har strikket et par slike jeg også, og de var superpopulære her i huset i alle fall.

  SvarSlett
 7. Tusen takk for koselige velkomsthilsener!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen!