søndag 3. mars 2013

Milo!

Vår i sikte!!
Etter en tøff vinter ser jeg endelig enden på skoleåret og håpet i sikte!
Bloggingen havner desverre, men naturlig nok, langt ned på lista.
LITT har da blitt strikket, men jacques cousteau lua ble pakket inn og gitt bort til svigerfar i julegave uten å bli blogget og julestrømpa jeg begynte på i romjula ligger nå i kurven.. Fare for at den over-somrer til høsten nå..

Men Milo-vesten som jeg begynte på til fireåringen i fjor høst er ferdig!!


Det er lenge siden jeg fant milo og jeg har lenge hatt lyst til å strikke den. Min første utgave av vesten ble strikket i èn tråd Hverdags fra DSA og èn tråd Regia sokkegarn, (en sånn Kaffe Fasett farge variant, finner ikke banderolen nå..) på pinne 4.5. Hverdags er blanding av ull og alpakka og var veldig greit å strikke med, nå har jeg ikke prøvd det alene da.

Jeg brukte vel omtrent 75 gram av hver kvalitet. (Tror ikke det blir så mye måling og veiing av garn og strikketøy i år, jeg får være glad for det som går med..!)

 Jeg ble veldig fornøyd med fargene, men jeg er spent på om prinsessen-som-bare-liker-rosa kommer til å bruke den så mye når det kommer til stykket..

Den er litt vid over skuldrene så den vil nok passe lenge.

En liten detalj har også kommet på plass; man må jo markere sitt eget blant andre flinke og ivrige strikkere som bestemødre, tanter og venninner!
Se bare på de søte luene som småjentene fikk til jul av ei god venninne!
Strikket i Sisu, akkurat passe i størrelse og god passform!
Sånn var forresten himmelen da jeg var ute med milo-vesten i siste rest av dagslys..
Ha ei god uke folkens!
Håper den fortsetter i samme vårlige stil som siste uke! :-)

3 kommentarer:

 1. Fin Milo-variant! Synes den modellen er så fin og anvendelig og kan varieres både med farger og mønster. Får håpe 3-åringen vil bruke den, kanskje med noe rosa under? :)

  SvarSlett
 2. Så fin vest! Hyggelig at du har tid til å blogge litt en gang i blant - og godt gjort!
  Ha en riktig fin påske!

  SvarSlett
 3. Hei å takk for kommentaren om sjalet på bloggen min :) Ja det er litt pusete garn, men det er ikke mohair, det er 50/50 ull og akryl med en sølvtåd i. Jeg kan ikke kjenne akrylen å ble faktisk en smule overasket nå, men garnet er deilig og mykt :) Å takk, nå minnet du meg på Milo oppskriften jag har liggende, da blir det milovest :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen!